Sunday 20 April 2008

Homie den gelişmeler

Henüz yeni fotoğrafımız yok fakat genel durumdan söz etmek gerekirse dün kulaklar konusunda ki tedavinin gelişim kontrolü için vet.e gitmemiz gerekiyordu ilaçlara başlayalı 1 hafta oldu çünkü. Ama farkettikki veteriner sadece 2 ve 3 arasında açıkmış. Biz erkenden götürmeyi düşünmüştük çünkü arkadaşlarımızla görüşmek için sözleşmiştik. Sonuç olarak dün veterinere gidemedik. Yarın gidicez sanırım. Bu arada eşimin kulak damlaları konusunda ki tutarından bahsetmiştimç Biraz tahmin ettiğim gibi oldu 4 gündür sadece günde 1 kere damlatabildik.

Biraz önce homie mutfak tezgahından mutfak camına sızmış, orda keyif modunda yakalandığından kendisi şu anda cezalı. Yasak bölgeye giriş yaptığı tespit edildi!

Biraz midesi genişledi. Bir iki hafta önce mamasını değiştirmiştim. Ötekinden sıkılmıştı ve ymemiyordu. Mama değişiminden beri bariz kilo aldı. Hafta da 2 kez yaş mama veriyorum. Normalde 1 tanesiyle hemen hemen bir gün geçirip kuru mamasından bayağı az yiyordu. Ama bugün bütün bir paketi silip süpürüp üstüne daha da istedi :)

Şimdilik bizden bu kadar...

No comments: