Monday 11 February 2008

11 Şubat 2008






Taze taze yetişmiş son baskı fotoğraflar :D Daha birkaç saat önce çektim. Şu yerdeki tabakımsı, sepetimsi şeyin içinde yünlerim duruyordu. En son kış yeni girerken örgü örmüştüm sanırım. Neyse artık örgü örmeye ne zamanım ne de isteğim olduğunu keşfedince bugün artık üstlerini toz bürümeye başlayan yumaklarımı kaldırmaya karar verdim. Onların yerine dergi felan koymak üzereyken içine girilebilecek boş sepet keşfeden homie ben daha yünleri elime alır almaz tabağın içine yerleşti. Şekilde görüldüğü gibi saniyeler içinde yavşayıp, yalanmaya felan başladı. Birde artık fotoğraf çekimine o kadar alıştı ki fotomodel gibi poz vermeye başladı :) Son zamanlarda nezaman fotoğrafını çeksem kıvrım büklüm bi şekillere giriyor. Arada komik görüntüler çıkıyor bu da benim yararıma tabi. Birde bugün biraz dans olayına gireyim dedim. Beyfendinin kendi oyuncakları yetmiyormuş gibi benim oyunuma da saldırdı hemen. Dans pedini yere serer sermez şekilde görüldüğü gibi hepsi benim diye kucakladı ama fazla bulaşmaması gerektiğini birkaç ay önce öğrendiğinden ( ben dans ederken yattığı yerden atlayıp ayağıma saldırmaya kalkmıştı bende görmediğimden ayağına basmıştım yada çarpmışmıydım ki? neyse öyle birşey olmuştu işte) ben oyuna başlayınca oda kendine sızacak başka biryer buldu.

4 comments:

Anonymous said...

Açıkçası hiç sıkılmadan tüm sayfaları gezip resimlere baktım :)

Tabiki Dolly çok daha tatlı bi kedi, sizin içinde daha özeldir muhtemelen :)) Keşke yanınızda olabilse, Bu blogtan onunda fotoğraflarına bakmak isterdim.

Hazır yorum yazmışken sormak istediğim birşeyde var. Şuana kadar görmediğim için merak ettim.

http://homiethecat.blogspot.com/2008/02/8-ubat-2008.html

Buradaki yatak sanırım kalorifer peteğine asılmış şekilde duruyor? Yada bu nasıl bişey :) Merak ettim.

Son olarak hayırlı olsun blog :) Takip edicem zevkle.

somber said...

Arada sirada dolly ninde fotograflarindan koyarim ben siz merak etmeyin :) Yatakta kalorifer petegi icin. zaten ona gore tasarlanmis ustune asiyorsunuz. sicak sicak takiliyor.

ornek icin turkce site aradim ama bulamadim.
http://www.zooplus.co.uk/shop/cats/cat_beds_baskets/beds/extraordinary/13684

burdan nasil bisey olduguna daha detayli bakabilirsiniz belki.

TEAkolik said...

O üzerinde yattığı şey acaba elektrikli battaniye mi :)

somber said...

Hayir dans pedi o :D playstation a baglayip oynuosun o oklara basarak :)